Op maandag 16 juli lanceert Dymotec zijn nieuw logo en website. De lancering gaat gepaard met een hele nieuwe make-over. O.a. de bedrijfskledij, wagenbelettering en gebouwen worden voorzien in de nieuwe huisstijl.

"Het vorige logo is al bijna 25 jaar in gebruik en sloot niet meer aan bij onze identiteit" zegt Managing Director Davy Nuydens. "We zijn intussen als bedrijf verder geëvolueerd en ook het achterliggend verhaal was niet meer compleet. Met de nieuwe huisstijl willen we onze flexibiliteit, technische expertise en ambitie om te vernieuwen verder uitstralen".

Groei

Met deze transformatie wil Dymotec zijn groei kracht bijzetten. Sinds 2014 kent Dymotec een stijging van +85% , voornamelijk gerealiseerd in de regio Kempen. "We zijn zelf ook fier op onze roots als Kempens bedrijf. Onze klanten waarderen onze nuchtere kijk, werkmentaliteit, flexibele aanpak en open communicatie".

Industriële Automatisering

Dymotec is een ervaren partner voor automatiseringsprojecten bij productiebedrijven en machinebouwers. Gepassioneerd door elektrotechniek en industriële automatisering gaan we samen met onze klant op zoek naar kostenefficiënte oplossingen van analyse tot implementatie.

Ook benieuwd naar de nieuwe website? Kijk snel op www.dymotec.be